2012. május 11., péntek

Hungaroringen

Halihóóó lányok/fiúk!:))

Jaaj végre már,itt vagyok..eléggé elvoltam tűnve most a hetekben,úgyhogy így a bloggal is eléggé elmaradtam..:/ De most már itt vagyok. kezdem összeszedni magam..most már nincs nagy tanulás..:)Egyébként ez a május most eléggé pörgősnek bizonyul.hál' istennek..:))már most nagy izgalomban vagyok:))
Elsőnek is kezdeném azzal,hogy még nem fejeztem be a múltkori fotózásos képeket..majd még azokat is be posztolom,ígérem nem fog a többi kép sem elmaradni:)

Nah szóval múlthéten a  pénteket-szombatot-vasárnapot Gabiéknál töltöttem.Nagyon nagyon jól éreztem magam..pénteken egy kicsit ittunk..:DDD aztán szombat reggel már korán indultunk Mogyoródra a Hungaroringen-re..Egyszerűen eszméletlen volt..én mindenkinek csak ajánlani tudom,hogyha teheti egyszer életébe menjen el(meg persze ha szereti a száguldást és az autókat) Túraautó bajnokságot néztünk ahol természeten Michelisz Norbinak szurkoltunk..Eszméletlen hangulat volt a nézőtéren, egyszerűen imádtam:)A végeredmény pedig az lett,hogy Norbi nyerte meg a bajnokságot!Mellesleg pont jó időt fogtunk ki,eléggé meg is pirultunk.De már azzal nem is foglalkoztunk..:)
 Azért remélem veletek minden okés?

Holnap délelőtt még jelentkezem:))
puszii mindenkinek!:)




























UI: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a díjakat!!Ígérem,hogy a poszt hamarosan elkészül!Imádlak Titeket:))És még egyszer millió puszit küldök mindenkinek!loveee:))

4 megjegyzés:

  1. micsoda elkapott pillanatok :))
    nekem eddig kétszer is volt lehetőségem eljutni ide, és valóban szuper élmény, leírhatatlan! majd mesélsz róla ;)

    VálaszTörlés
  2. Igen,tényleg nagyon nagy élmény.Én nagyon imádtam:)majd írok már fb-on:))

    VálaszTörlés
  3. Nagy élmény lehetett élőben magyar győzelmet látni és a Magyar Himnuszt hallgatni... Én TV-n keresztül is megkönnyeztem Norbi győzelmét! :)

    VálaszTörlés
  4. igen nagyon jó volt!a tömeg pedig eszméletlen lelkesen,őrjöngve szurkolt Norbinak. még az utolsó percben is!:)

    VálaszTörlés