2012. március 11., vasárnap

fúúj mekis kv

Nah itt is vagyok,ahogy megígértem tegnap..A tegnapi buli elég gáz volt..főleg,hogy nem mentünk át Mezőtúrra,oda ahová eredetileg terveztünk.Úgyhogy itthon maradtunk és itthon "buliztunk".El is voltam egy kicsit keseredve,hogy már megint nem az a nagyon nagyon nagy buli..nah de sebaj.Elég sokat kacagtunk ugye Borikaaa?:D 1órára már haza is értünk Gabkával még egy kicsi időnk volt beszélgetni is:)

Ma délelőtt segédkeztem anyunak majd gyorsan ebéd előtt még összedobtam egy kis répatortát(nyamiiiiiii)megint nagyon fincsi lett:)Fél 3 körül indultunk el Szolnokra.már tegnap mondtam,hogy menni akarunk mert Gabka venni akar magának pár új ruhát..de hát semmi olyat nem találtunk neki ami jó lett volna:/Mikor már beértünk a városba elég kaksi idő lett,a szél is rendesen feltámadt..Sorba jártuk az üzleteket és betévedtünk a Müllerbe is:)Az Essence-nél megint akciók vannak,úgyhogy megint beszereztem egy lakkot:)
A másik pedig NY color-os.Tök jó színeik vannak,majd holnap megmutatom nektek:)Kb fél 6 körül végeztünk is mindennel,ahová menni akartunk,úgyhogy még a Mekit is útba ejtettük..háát nem egy szegedi meki...:/Vettem egy kv-de annyira rossz volt,hogy meginni se tudtam.ráadásul a nyelvem bánta a legjobban mert szétforráztam..utána pedig majdnem a ruhámon landolt a fél doboz..eltudjátok képzelni kicsit se volt gáz,ahogyan nevettünk:D Úgyhogy elég volt a sok kellemetlen pillanatból indultunk is haza..7órára már itthon is voltunk:)Most filmezünk egy kicsit aztán pedig alvás.Holnap korán kell(ene):D ébrednünk mert még a postára el kell szaladni,meg persze még az itthoni Rossmanba is beszeretnék nézni:)

Szép álmokat,holnap pedig jövök a lakok képeivel:)Pusziiii:)




2 megjegyzés:

  1. Jaj a körömlakkod! Nagyon-nagyon, de még annál is jobban tetszik. Egyébként a mekis kávé szerintem is fúj. Nem is adok neki több esélyt :D

    VálaszTörlés
  2. A körömlakkom egy sima fehér színű:)én is nagyon szeretem:)a kávé meg tényleg nagyon fúúj,úgyhogy akkor nem vagyok egyedül akinek nem ízlett:)(ennek örülök):DDD

    VálaszTörlés