2012. március 22., csütörtök

A mai posztomban inkább a véleményemet szeretném kifejteni..(remélem megértitek majd és ti is így fogjátok ezt gondolni)
Tulajdonképpen én nem vagyok semmi rossznak az elrontója sosem és szerintem (vagyis próbálok) úgy viselkedni meg úgy írni nektek,hogy senkit ne bántsak meg.Én mindenki bejegyzéseit nagy örömmel és semmi hátsó szándék nélkül szoktam olvasni.ez szerintem a megjegyzésekből is tudhatjátok ha írok is valakinek:)
Tegnap megjelentek olyan személyek akiknek semmi más dolguk nem volt,csak az,hogy az én blogomat fikázzák..mindez egy (elvileg) helyesírási hibából fakadóan.Nem is lett volna ezzel semmi gond ha ezt nem bunkó formában fejezi ki az illető..nem túl színvonalasnak és a már "remélem várjátok a következő bejegyzésem"szövegemet is kritizálni kezdte..könyörgöm..!akkor minek olvassa az ilyen..hogy röhejes a blog..?meg ,hogy pár ember csak azért olvassa,hogy jót röhögjön rajta..ennek is örülök..legalább tud min nevetni.Azzal.hogy nem túl nagy színvonalú a blog..tisztában vagyok vele.Ezért is próbálok minél többet fejlődni,hogy javítsak a kinézetén és a posztjaim témájában is.Tisztában vagyok vele,hogy tartalmilag is lehetne jobb.Tudom,hogy nem valami érdekes dolgokat írok..mert úgyis azt is megmondták,hogy unalmas.Azt is tudom,hogy nem vagyok egy celeb,aki mindig posztolgat..(mert ez is megkaptam)és kit érdekel?ha én így érzem magam jól,hogy bárki tudhatja,hogy hogyan is érzem magam.Jó kedvem van-e vagy sem.?Vagy most a boltban vagy a postán voltam..
Sajnálom még is azokat az embereket akik olvassák..de akkor tulajdonképpen miért is teszik..? hagyjanak akkor békén,olvasni úgyse kötelező.!!
El is gondolkoztam rajta,hogy írjak-e tovább ..de ezt a hülyeséget hamar ki is vertem a fejemből mivel,hogy itt vagytok Ti a rendszeres olvasóim :)Remélem ti tényleg nagy lelkesedéssel olvassátok és tényleg velem örültök ha valami jó dolog alakul az életemben.A kritika szerint minta bennünket(blogger írókat) valami külön csoportba sorolt volna az-az apró személy.Bár ennek a kifejtésétől tartózkodott a személy.nem is értem,hogy miért nem tudta akkor már ezt is kifejteni.helyette a saját oldalát ajánlgatta.Hát köszönöm, én ebből nem kérek.
Én a saját blogomat azért hoztam létre,hogy megosszam veletek az élményeimet,a boldogságomat,a szomorúságomat,hogy mi is történik velem a napok folyamán.(még ha ez unalmas is) és nem azért,hogy holmi tudományos értekezéseket osszak meg veletek..nem is lenne az én stílusom.
Nem is szeretnék több szót erre pazarolni csak ez annyira nyomta a lelkem és szerettem volna ebből valami maradandót is..bár jót kacagtam rajta az elmondom nektek:)
Mára sok sok puszit küldök!ÉÉÉÉÉÉÉÉsssss remélem várjátok a következő posztomat!;)

Jóéjt!

10 megjegyzés:

  1. Titi! Én IMÁDOM a blogodat :D olyan hangulatos :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen!Ennek nagyon nagyon örülök!és nagyon jól esik!az ilyen édes emberkékre van nekem szükségem!:)

    VálaszTörlés
  3. ugyaan mááár, ezen csak nevetni lehet=D meg se forduljon a fejedben, hogy abba hagyod a blogolást=)
    teljesen jól látod a dolgokat, én is elsősorban a saját kis lelkivilágom, és napi boldogságom miatt írok és olvasok, és ennyi elég is=) A plusz öröm akkor jön, mikor látod is hogy olvassák, nem kell ehhez celebnek lenni=)
    És ez nálad be is vált, életvidám, színes, céltudatos csajszi vagy=)
    Vááárom a következő posztodat =D
    pusziiiiiiiiiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát így utólag már én is nevetek rajta,bár nem esett valami jól,hogy fikázza a blogomat mikor tudom jól,hogy az a személy más körökben mozog mint például én..(ezt arra értem,hogy ő írogatja a tudományos eszményeit):D
      nem tudom ugyan arra hányan kíváncsiak mert én nem néztem meg az oldalát.!köszönöm Gabi,hogy te is ezen a véleményen vagy mint én és támogatsz a blog írásban:)Nagyon jól esik.:)puszi!:)

      Törlés
  4. Titi!
    Már megszokhattad volna, hogy az emberek nem tudják elviselni, ha a másiknak (ebben az esetben neked) sikere van vagy jól érzi magát!
    Nem kell velük foglalkozni, csak irigységből mondanak ilyet!
    Ne hagyd abba!!!puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dori!hát most már rájöttem,hogy mégis vannak ilyen emberek(bár tényleg tudhattam volna:/)na most már tudom velük kapcsolatban hogy hányadán is állok!:)Köszönöm neked is!Nagyon jól esnek ezek a szavak mindenkitől!:)És nem hagyom abba;)pusziii:)

      Törlés
  5. Nem szabad foglalkozni az ilyen emberekkel. A rosszindulatuk szerintem többnyire abból fakad, hogy irigyek, és nincs más, amivel foglalkozhatnának, vagy leköthetnék magukat. Ezért inkább olyanokat bántanak, akiket nem is ismernek igazán, és akik mernek kicsit mások lenni, és új dolgokat csinálni.
    És hajrá tovább a bloggal, és nézd azokat, akik nagyon szeretik a blogodat! :) Puszi

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen Petrus!:)Nem is foglalkozok az ilyen buta emberekkel!Köszönöm még egyszer a jó és biztató szavakat és,hogy itt vagy!:)Puszi:)

    VálaszTörlés
  7. jaj,ne is foglalkozz azzal akinek nincs jobb dolga minthogy másokat fikázzon! vagyunk egy páran,akik szeretik olvasni amit írsz és szeretjük a blogodat és ez a lényeg:) én sem azért írom,hogy másoknak megfeleljek vele,hanem azért mert élvezem! és eszedbe se jusson abbahagyni!:D

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen tőled is a kedves szavakat!Eszemben sincs abbahagyni már alig várom,hogy írjak nektek!sok sok pusziiii!:)

    VálaszTörlés