2012. március 17., szombat

Zubogó

Ma délelőtt Kisújon voltunk Chanikának kutyakaját venni.mert itthon nem árulnak olyan kaját amit ő szeret..végül is Kisújon se volt pont az,de egy hasonlót találtunk..úgyhogy most nagy nála az öröm:)meg persze mamához is benéztünk utána pedig  sétáltunk is ebben a csodaszép időben:)Ma már annyira meleg volt,hogy én egy pólóban rohangáltam és egy csöppet sem fáztam.remélem mindenki felé ilyen szépséges idő volt:)és kimozdultatok ti is a szabadba..mi ezt tettük.:)
Délután elmentünk egy kicsit sétálni a közeli folyóhoz(a Tisza 2 és a Berettyó találkozik) na, azt hívják Zubogónak.Annyira sütött a nap,óóóó annyira imádtam:)Holnap Kereszt anyuékhoz megyünk Sándor napot köszönteni..úgyhogy Kereszt apunak boldog névnapot innen is:)Remélem,hogy holnap is ilyen csodás nap lesz!

Remélem tetszik a blog háttere:)ma végre lecseréltem:)Nem tudom de nekem a tavaszról mindig a rózsaszín jut eszembe,úgyhogy a neten találtam is egy tök jó képet.Mellesleg nagyon sok olyan kép volt ami tetszett úgyhogy majd csinálok egy olyan posztot amiben megmutatom nektek ezeket a spring-es képeket.
 További szép estét és jó bulizást:)

Pusziii:)

























9 megjegyzés:

  1. az ötödik kép eszméletlen szép!!

    VálaszTörlés
  2. csodás képek Titi !:) az első a kedvencem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii Anii!Facen is írtad:):$örülök nekiii:))puszii:)

      Törlés
  3. szép képek!:) tetszik a szemcsid!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!A szemcsit még tavaly vettem a Tesco-ban(F&F-es:D)

      Törlés
  4. Üdvözlünk. Webhely nagyon tetszett. Nem tudom, de tudom érteni magyarul. Mivel a török ​​és a magyar is nagyon hasonló. Az enyém egy blog. Kövess engem.

    Szerelem Törökországból...


    http://antalya-magnificent-city.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. igazán jó hangulatuk van a képeknek! nagyon tetszik a farmerkabid! ;)

    VálaszTörlés