2012. április 6., péntek

Croatia'08

"Ha ujjaddal megérint a tenger,az egész világgal kapcsolatba kerülsz"


Ez lenne az a poszt amit már ígértem nektek régóta.Kb. 2008-ban voltunk a családdal Horvátországban,pontosabban Vodice-ben.Nagyon szép hely és tényleg az a hely ahol igazán jól érezheti magát az ember.Már az 1 hét történéseire nem igazán emlékszem,úgyhogy nem tudom nektek pontosan leírni,hogy hogyan is teltek el a napjaink,de rengeteget fürödtünk, mászkáltunk a parton,nagyokat sétáltunk és minden nevezetességet ami annak számított megnéztünk:)Arra tisztán emlékszem,hogy az első nap majdnem beleléptem egy tengeri sünbe..akkor annyira megijedtem,hogy   rögtön vettünk is egy strandcipőt,amivel be lehetett menni a tengerbe.Egyébként nagyon köves volt az egész part,de nagyon jól meg volt csinálva.A gyönyörű virágok mindenhol virágoztak, a pálmafákról nem is beszélve.Egyszerűen csodálatosak voltak:)Egyébként a rengetek séta közepette találkoztunk egy óriással..:D ez halálosan komoly..annyira magas volt minden embernek fel kellett néznie rá és mindenki csak bámulta..:D
A másik nagy meglepetésünk pedig pont egy magyar színészhez kapcsolódik.Épp a fagyizásból jöttünk visszafelé a szállásra amikor a Jóban Rosszban sorozat nyomozójával találkoztunk.Azt ne kérdezzétek,hogy-hogy hívják mert nem tudom, csak annyira megragadt az arca,hogy rögtön felismertem.:)


Már most sokat gondolkozunk azon Gabival,hogy hová is menjünk nyaralni.Én nagyon szeretnék eljutni Párizsba bár már Gabi volt(dejóónekiii) de szerintem most arra nem tudunk annyi pénz összegyűjteni:/ Vodice ismét szóba került..:) Úgyhogy nagy valószínű hogyha minden jól megy akkor az úti cél ez a gyönyörű város lesz:)Már azt a szállást is megtaláltam ahol anno voltunk:)jaaj annyira jó lenne visszamenni..
Szurkoljatok,hogy minden úgy alakuljon ahogy tervezzük,én pedig cserébe egy hiperszuper posztot csinálok nektek!:))
Most mutatom a képeket(nem valami szuper de remélem azért valamennyire visszaadja a táj szépségét)












épp a cipőmből szórom ki az apró kavicsokat..:)




Puszillak titeket!:)

4 megjegyzés:

  1. én is voltam Vodicében:))úgy visszamennék én is egyszer!:) nagyon jó hely:)

    VálaszTörlés
  2. Én is pont 2008ban voltam Horváthországban, de egy másik részén. Zadarban és azonbelül Bibinjében. Egyébként nagyon tetszik a blog:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is biztos nagyon szép hely lehetett,de szerintem annál nincs is jobb amikor a parton sütetheted a hasad:))Köszönöm szépen a kedves hozzászólást Zsaniii:)aranyos vagy és persze nagyon örülök neki!:))puszi:)

      Törlés