2012. február 25., szombat

felvételi,én úgy szeretlek..

Már csütörtök estére elértek a negatív hullámok,köszönhetem ezt a roppant jó magyar felsőoktatásnak.nah szóval kezdem is az elején.Jó szokásomhoz hívően megint (mint mindig mindent)sikerült az utolsó pillanatra hagynom,mint pl ezt is.Ugye Adrival megbeszéltük Facebook-on,hogy majd msn-en megbeszéljük a felvételit.vagyis inkább mondjuk azt,hogy segít nekem kitöltögetni amit nem igazán értettem.már ott bibi alakult ki,hogy a gépem elkezdett lefagyni..(máár nagyon örültem)utána Adrival elkezdtünk kamozni majd amikor már beszélgetni is elkezdtünk volna kiderült,hogy nekem a kamon nem hangszórós..(vagy vmi ilyesmi):D. végül is megoldottuk,mert felhívott Adri telefonon:)Na végül is a nagy hacacáré vége sírás-rívás lett.Mert azt hittem,hogy  a hitelesítő adatlapot már rég el kellett volna küldenem de aztán jobban utána olvastam és majd csak március 3-ra kell elküldenem.úgyhogy most már minden rendben van..hál' istennek:)
Most már megint happy van,úgyhogy most megint próbálok ezerrel pörögni:)
Húú ma milyen szép idő volt:)végre(remélem)közeledik a tavasz.Ma délelőtt nagytakarítást tartottam, majd ebéd után unokaöcsémnek Dávidkának csináltam fincsi csokis fánkot!(már múltkor leírtam nektek a receptet)majd mikor már kész lett,gyorsan el is szaladtam velük Keresztanyuéknak.Háát mit is mondjam örültek neki:)
Kb.1 hónapja láttam a Viva tv-n a Miből lesz a cserebogár című tiniket átváltoztató műsort.Nagyon megtetszett a műsorvezető stílusa és öltözködése akit Louise Roe-nak hívnak!Egy csodálatos nő:) A kedvencem lett:)
Én mára el is búcsúzok,holnap jelentkezem!puszancs!:)





Jööööön a taaavaaasz!:)






2 megjegyzés:

  1. és te már letöltötted a hitelesítőt? mert én aznap este elfelejtettem, mostmeg nem lehet hozzáférni 28.-áig. és tiszta para vagyok, hogy mi van ha valamit elfelejtettem és elveszett a felvételim. neked küldött mailt azután miután végeztél? mert nekem nem és hiába ez a 4. felvételim tökre nem emlékszem, hogy szoktak-e küldeni vagy nem. de arra godolok, hogyha már láttam és el is olvastam a hitelesítőt, akkor már él a felvételim és majd kedden szépen letöltöm és ennyi. nyugtass meg kérlek!=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen,már letöltöttem:)jaaj ne is mond én is nagyon ideges vagyok miatta mert annyira félek,hogy valamit elrontottam rajta és most potyára kidobtam az ablakon a pénzt..:/én nem kaptam semmiféle email,de szerintem ilyenkor nem szoktak..már én sem emlékszem a tavalyira.biztos,hogy jól csináltad:)csak majd a lapot töltsd le és március 5-ig el ne felejtsd feladni:)

      Törlés